Tarieven ondernemers

Het tarief voor het opstellen van de jaarrekening voor een eenmanszaak of een besloten vennootschap bedraagt € 400. In geval van een holding-constructie wordt de geconsolideerde jaarrekening als een afzonderlijke jaarrekening in rekening gebracht. Een en ander is exclusief de uren benodigd voor het verwerken of controleren van de zelf ingeboekte administratie.

Voor het verzorgen van de aangifte Inkomstenbelasting voor een ondernemer/directeur-grootaandeelhouder of de aangifte Vennootschapsbelasting voor een besloten vennootschap bedraagt het tarief € 250. De aangifte Inkomstenbelasting is inclusief de aangifte van een eventuele partner (niet-ondernemer/dga).

Voor de overige administratieve werkzaamheden zoals het inboeken van de boekhouding, het verzorgen van de aangifte Omzetbelasting en het controleren van de zelf ingeboekte administratie bedraagt het uurtarief € 47,50.

De loonadministratie wordt verzorgd voor een bedrag van ongeveer
€ 139 per werknemer per jaar via LoonWijs in Tynaarlo. Het tarief voor een middelingsaanvraag bedraagt € 50.

Bij uitgebreidere vragen overleg ik tijdig met u over het te rekenen tarief. In overleg ingehuurde expertise wordt doorberekend tegen kostprijs. Alle op deze pagina genoemde bedragen zijn exclusief BTW.